فراخوان شرکت در بیستمین همایش انجمن زمین‌شناسی ایران

16 تا 18 شهریورماه 1395

دانشکده زمین‌شناسی دانشگاه تهران

به منظور ایجاد بستر لازم برای تبادل نظر در خصوص آخرین دستاوردهای پژوهشی علوم زمین و نیز فراهم آوردن امکان ارائه نتیجه فعالیت های پژوهشی پژوهشگران و اندیشمندان، و استفاده هر چه بیشتر از پتانسیل‌های دانشگاهی زمین‌شناسی کشور، انجمن زمین‌شناسی ایران و دانشگاه تهران در نظر دارند بیستمین همایش انجمن را در روزهای 16الی 18 شهریورماه 1395 در دانشکده زمین شناسی دانشگاه تهران برگزار نمایند.

لذا از کلیه دانش‌پژوهان و اندیشمندان علوم زمین دعوت می‌نماید با ارائه مقاله و یا شرکت در همایش و برنامه‌های جنبی، برگزارکنندگان را در برگزاری هر چه بهتر این همایش یاری دهند.
در ضمن به اطلاع می‌رساند جناب آقای دکتر داریوش اسماعیلی، دکتر ابراهیم قاسمی‌نژاد و دکتر اکبر چشمی اعضای محترم هیات علمی دانشکده زمین شناسی به ترتیب به عنوان رئیس همایش، دبیر علمی و دبیر اجرایی بیستمین همایش انتخاب و معرفی شده‌اند.

نوزدهمین دوره انتخاب زمین‌شناس نمونه و زمین‌شناس پیشکسوت سال

انجمن زمین‌شناسی ایران برای قدردانی از زمین‌شناسان برجسته کشور، از میان کسانی که در زمینه‌های علمی و پژوهشی شرایط ویژ‌ه‌ای داشته باشند، یک نفر را به عنوان زمین‌شناس نمونه سال و از میان زمین‌شناسانی که نقش ارزنده‌ای در پیشبرد زمین‌شناسی کشور داشته‌اند، یک نفر را به عنوان زمین‌شناس پیشکسوت سال انتخاب و معرفی می‌نماید.

پنجمین دوره انتخاب پژوهشگر نمونه

انجمن زمین‌شناسی ایران قصد دارد به منظور تجلیل از پژوهشگرانی که در سال تحصیلی 1395-1394 یا معادل میلادی آن موفق به چاپ مقالات خود در ژورنال‌های معتبر داخلی و بین‌المللی شده‌اند، تقدیر نماید. لازم به ذکر است مقالات می‌بایست در دوره مذکور به چاپ رسیده باشند. لذا مقالات پذیرفته شده و در نوبت چاپ که هنوز شماره صفحه نداشته یا شماره موقت دارند، به احتساب نخواهند آمد. ملاک داوری، معیارها و امتیازهای آیین‌نامه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است. بدین‌وسیله از پژوهشگران دعوت می‌شود آثار خود را برای انتخاب پژوهشگر نمونه سال تا 1 شهریور ماه 1395 به دبیرخانه همایش ارسال نمایند.

نوزدهمین دوره انتخاب کتاب سال زمین‌شناسی

انجمن زمین‌شناسی ایران، به منظور قدردانی از مولفان و مترجمان، کتاب‌های چاپ اول را که از آبان ماه 1394 تا پایان مرداد ماه 1395 وارد بازار نشر شده اند، توسط هیأت داوران بررسی و از پدیدآورندگان کتاب‌هایی که براساس رأی هیأت داوران بالاترین امتیاز را آورده باشند، در دو شاخه تالیف و ترجمه تقدیر می‌نماید. لذا از مؤلفان و مترجمان دعوت می‌شود دو نسخه از کتاب خود را تا 1 شهریورماه 1395 به دبیرخانه همایش ارسال نمایند.

یازدهمین دوره انتخاب دانشجوی نمونه زمین‌شناسی

انجمن زمین‌شناسی ایران، به منظور ایجاد انگیزه و تشویق دانشجویان دانشگاه‌های کشور، از دانشجویان دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری که دارای فعالیت‌های ارزنده علمی- پژوهشی بوده‌اند، دعوت می‌نماید مدارک خود را (شامل یک نسخه از مقاله‌های چاپ شده در ژورنال‌ها و کنفرانس‌های معتبر، اختراعات، ترجمه و تالیف و ...) همراه با نامه تأیید گروه آموزشی یا دانشکده و توصیه‌نامه استاد راهنما تا  1 شهریور ماه 1395 به دبیرخانه همایش ارسال دارند. انجمن از میان درخواست‌های رسیده، در صورت کسب امتیاز، یک دانشجوی کارشناسی ارشد و یک دانشجوی دکتری را انتخاب و در مراسم پایانی همایش، معرفی و از ایشان تقدیر می‌نماید.

شانزدهمین مسابقه عکس

همزمان با برگزاری همایش، چهاردهمین دوره مسابقه عکس با موضوع پدیده‌های زمین‌شناسی برگزار می‌شود. آثار برگزیده در مراسم پایانی معرفی و از برگزیدگان تقدیر به عمل خواهد آمد. برای اطلاعات بیشتر در خصوص فرمت عکس‌ها، همچنین نحوه ارسال به وبگاه همایش مراجعه فرمایید.

نمایشگاه تخصصی مرتبط با علوم زمین

در طول برگزاری همایش، نمایشگاهی از دستاوردهای علمی، فنی، اختراعات، کتب و نشریات، دستگاه‌ها و تجهیزات و کالاها، نمونه‌های کانی، فسیل و... برگزار می‌شود. کلیه دانشگاه‌ها، مؤسسات علمی- پژوهشی، وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، شرکت‌ها و نیز افراد حقیقی در صورت تمایل به داشتن غرفه، می‌توانند با دبیرخانه همایش تماس حاصل نموده و نسبت به ثبت‌نام تا تاریخ 20 مرداد ماه اقدام نمایند.